Word reseller!

Wat eet ik morgen?  kunt u ook bij u in de praktijk, winkel, studio, sportzaal, etc. gebruiken. Voor de verkoop of integreren in uw programma. 

Ook het boekje HAPPY FASTING kunt u bestellen en verkopen in uw praktijk. Klik HIER voor de website voor info over het boekje.

Wat eet ik morgen? en HAPPY FASTING is voor veel doelgroepen te gebruiken, denkt u eens aan: Gewichtsconsulenten, Personal Trainers, Voedingscoaches etc.

Anita Peters-BosGewichtsconsulente

Voordat ik mijn adviezen omtrent voeding geef aan mijn cliënten vraag ik ze altijd eerst om te noteren wat ze gegeten hebben op een dag en dat dan 2 weken lang. De één komt met een printje uit de computer, de ander met een kladje, maar de meeste cliënten schrijven het op in een schriftje.

Heel blij ben ik met deze Weekmenu Planner! Ik geef de planner nu mee na de eerste intake en naast dat mijn cliënten het heel leuk vinden is het voor mij een stuk overzichtelijker.

De Weekmenu Planner wordt natuurlijk gebruikt in het verdere behandelplan omdat naast het noteren van voedingsinname ook gewicht en beweging genoteerd kunnen worden.

Peter ScheeringaPersonal Trainer

Ik gebruik de Weekmenu Planner nu een paar weken en ben er erg blij mee! Mijn klanten nemen hem elke keer mee naar de training en naast dat ik inzage heb over wat ze gegeten hebben zie ik ook gelijk wat hun beweging is geweest. Ook het wekelijks weegmoment noteren we in de planner. 

Voor mijn klant is het leuk om voortgang te zien door af en toe terug te bladeren.

Wilt u de planner ook verkopen of integreren in uw programma? Vul dan het contactformulier in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.